Dragi prijatelji, upravo nam je izašla iz tiska prva knjiga iz serijala ZABAVNA POVIJEST SVIJETA. Riječ je o naslovu SARAJEVSKI ATENTAT.

Serijal ZABAVNA POVIJEST SVIJETA odlikuje satiričan pristup s obiljem humora u predstavljanju najvećih povijesnih događaja. Koncept serijala sastoji se u spoju karikaturalnih ilustracija i humorističnog teksta utemeljenog na stvarnim povijesnim činjenicama. Odličan spoj zabave i edukacije!

SARAJEVSKI ATENTAT prvi je naslov u serijalu. Doznajte sve o glavnim protagonistima i događajima ovog političkog trilera koji se odigrao u ljeto 1914. i doveo do Prvog svjetskog rata u kojem je poginulo 40 milijuna ljudi. Priča objašnjava političke odnose velikih sila (Au- stro-Ugarska Monarhija, Rusko Carstvo, Osmansko Carstvo) i pozadinu političkih odluka uoči atentata. Uz briljantne ilustracije i duhoviti tekst koji prati aktivnosti atentatora Gavrila Principa Gavre čitatelj će naučiti sve bitne činjenice vezane za ovaj dramatični događaj. Hu- morističan pristup jamči edukativnu učinkovitost i vrhunsku zabavu. Prikladno za učenike osnovnih i srednjih škola, i za sve ostale koji uživaju u šarmantno ispričanim povijesnim pričama.

Close

Košarica

Nema proizvoda u košarici